homePROFILECREDITStumblrtwitterfollow
Habuk, sawang, semua ada




Assalamualaikum dan O-Hai readers ! (ekekeke tak lupa lagi ya trademark ni hahaah not really trademark lah but nah). Pa kabaq hangpa semua hahhahah lama dah ye hamba tak buka blog ni hahahah bukan setakat labah-labah bersawang anai-anai semua dah ada ni lah ye. lol jk
Okay so entah cane boleh tetiba dapat cam em semangat (eh?) untuk bukak balik blog hahahah. Peh malu dia bila tengok balik post post kat blog ni toksah cerita. hahaaha rasa macam nak masuk bawah meja dan masuk ke dalam kotak dan em... okay dah.
So now i am in my honeymoon year (eh?) Trust me. LIES. I seriously dont think that em form 4 is a year yg u boleh like rilek, honeymoon and all. And, trust meee u will miss ur form three punya zaman serius baq hang. hahhaha form 4 ni rasa cam hectic sangat. Ceit, baru naik form 4 belum lagi nak jadik doktor ye dak hahaha.

Em so. where do I start. Life? Alhamdulillah masih okay masih diberikan peluang oleh Allah SWT untuk bernafas, diberi peluang untuk bertaubat, diberi peluang untuk tatap muka-muka person yang I cherished daaan banyak lagi nikmat yang Allah bagi. Alhamdulillah :)

Subjek? Harharhar dalam bebanyak subjek i like them all. Seriously ! I mean u learn new things kan hhahahaha. Bio? Aku minat Bio sebenarnya but I just idk why tiap kali time Bio mesti ngantuk hahahaha. M [malas] dia besar noh tu. Chemist? Ni aku suka hahhaha dia cam ada exp and ada kira kira. Best apa? Hahhaha. Addmath? Hemmm.... subjek ni aku suka. Sebab apa? Sebab dia macam bila kau tahu nak buat cane and u got the answersss right ull be like 'YESSSSSS ! DAPAT PUN FINALLY ALHAMDULILLAH' haaaa centu aa hahhaa. Lagiiii em tu jelah kut sebab yang lain pun sama en haahhaha cuma format jelah ek.

Lagiiii em, tu jalah kut hahhaha den tak tahu nak cerita pa dah. Em moga terus motivated ye untuk teruskan kehidupan seharian. Garisan penamat kita nanti kat syurga, Amin InshaaAllah. Kata Allahyarham Ahmad Ammar:


"BIAR DI DUNIA KITA BERPENAT LELAH, DI SYURGA KELAK KITA BEREHAT"


Moga juga jadi hamba yang istiqomah dalam melakukan kebaikan & amal baik padaNya dan sesama manusia. hablum min Allah wa hablum min annas ;) InshaaAllah kasik kita punya gol tu nak buru redho Dia InshaaAllah
Assalamualaikum, Fi hifzillah InshaaAllah :) 
POSTED BY nurathirah ON Thursday, 31 July 2014 @ 11:33
all rights reserved desiree 2012 | forth